Ek Bilgiler

Özel İndirimler ve Detayları

Agora Bilim Pazarı’mızda kimi zaman özel indirimlere rastlayabilirsiniz. Bu indirimlerin detaylarını bu sayfada bulabilirsiniz.

AKTİF İNDİRİMLER

Tişörtlerde 3 Al 2 Öde Kampanyası

Kampanya Açıklaması: Sepetinize 3 adet tişört ekleyecek olursanız, bunlardan 1’i ücretsiz olacak! 6 tişört eklerseniz, 2 tanesi ücretsiz olacak! 3 ve 3’ün katlarında bu indirim katlanarak artacak! Üstelik kargo, her zaman ücretsiz!

Kahve Ambarı Ürünlerinde Kargo Maliyeti Limiti

Kampanya Açıklaması: Agora Bilim Pazarı genelinde kargo bizden olsa da bazı üreticilerimizle yaptığımız anlaşmaların doğası gereği spesifik ücretsiz kargo modelleri geliştirmemiz gerekebiliyor. Kahve Ambarı’ndan 350₺ ve üzeri miktarda ürün almanız hâlinde kargo ücretsiz! 350₺ altı siparişlerinizde 50₺ düzeyinde kargo masrafı uygulanacaktır. 350₺ limiti, sadece Kahve Ambarı ürünleriyle aşılmalıdır; diğer üreticilerin ürünleri bu limiti aşmakta kullanılamaz.

ÖNCEKİ İNDİRİMLER

Palme Yayıncılık Birden Fazla Kitap İndirimi

İndirim Açıklaması: Sepetinize Palme Yayıncılık’tan ekleyeceğiniz her 2. kitabın size 35₺ ek indirim getirecektir. Örneğin Palme Yayıncılık etiketiyle 1 kitap yerine 2 kitap alırsanız 35₺, 4 kitap alırsanız 70₺, 10 kitap alırsanız 175₺ indirim otomatik olarak uygulanacaktır. Üstelik kargo, her zaman ücretsiz!

Bir yanıt yazın